Blog

Rocking Baby

Een schommelstoel staat niet alleen leuk op de babykamer, hij  is ook praktisch. Voor jezelf, om naast het bedje te kijken hoe lief je kleintje slaapt. ’s Nachts als je de baby gaat voeden. En om te troosten als hij onrustig is.

 

    

 

In vroegere tijden waren er vooral houten schommelstoelen verkrijgbaar. Maar tegenwoordig is er veel meer keus. Er zijn gestoffeerde schommelstoelen. In een leuke stof, in een frisse kleur. Voor de kinderkamer iets minder praktisch. Want een ongelukje zit in een klein hoekje. Een boertje na de fles, soms komt er iets mee terug…. Dan is een vlek gauw gemaakt.

 

  

 

Kunststof schommelstoelen bieden uitkomst. Een design look, kunststof kuip, metalen onderstel en massief houten poten. Super praktisch om schoon te maken. Bij Kidsdepot hebben we 6 kleuren om uit te kiezen. Gooi er een leuk kussen in of een plaid in de stijl van je kinderkamer. 

 

  

 

Kleintjes worden snel groot en wiegen is dan niet meer nodig.  Zet de schommelstoel eens in je woonkamer. Je pakt hem makkelijk op, de stoel is licht van gewicht. Handig als extra zitplek maar ook gewoon mooi! 

 

 

Kidsdepot schommelstoel Jazzy € 99,95