Blog

TRENDKLEUR: bordeauxrood

Denk je aan het najaar, dan denk je aan warme herfstkleuren. En dat is precies wat we dit najaar terug zien in het interieur. Bordeaux rood is dit najaar helemaal hip!

Geef de kinderkamer een warme uitstraling met bordeaux rood. KidsDepot heeft diverse accessoires in deze kleur verkrijgbaar.

 

    

 

 

De trendkleur bordeaux rood matcht perfect in combi met oudroze, terra- en beige tinten. Combineer verschillende accessoires in deze tinten met elkaar, voor een sfeervol geheel.

Voeg daarnaast enkele items in bordeauxrood toe, zoals een hanglamp in een wijnrode velvet stof. Of een handig krukje, die je zowel als nachttafeltje of als zitplek kan gebruiken.

Tot slot mag een handige opbergmand, zoals mand Korbo in deze tint natuurlijk niet ontbreken in de kinderkamer.

 

 

  

 

 

 

Het fijne aan deze kleurtrend is dat het binnen elke woonstijl past. Of je nu voor landelijk, klassiek of stoer gaat, een warme herfstkleur is perfect te combineren.

Door zwart toe te voegen, krijg je een stoere uitstraling. Door de toevoeging van natuurlijke materialen als rotan en bamboe, krijgt het geheel een vriendelijke uitstraling die perfect bij het najaar past!